Hoito Superfood Saç Maskesi

249.90
kişi şuanda bu ürünü görüntülüyor

Besleyici Durulanmayan Saç Bakım Maskesi

Image Safe Checkout
Güvenli Ödeme
Kategoriler: , Etiketler: , , , ,
500 TL ve üzeri % 20 indirim

İÇERİK BİLGİSİ

PANTHENOLl %5: Saçlar ve saç derisinin çevresindeki nemi emer. Ayrıca nemin daha uzun süre korunmasına ve hapsedilmesine yardımcı olur. Artan nemlendirme seviyesinin saç derisinin ve saç tellerinin kurumasını engellediği bilinmektedir. Saç derisini beslemeye ve sağlığını korumaya, saç tellerini yumuşatmaya yardımcı olur. Böylece daha yumuşak, pürüzsüz ve parlak hale getirir. Saç tellerinde koruyucu bir kaplama görevi üstlenerek saçların güneş ışını gibi dış etkenlere karşı korumasını sağlar.

CAFFEİNE ( KAFEİN)%5: Kafeinin ana faydası, kan dolaşımını teşvik ederek yeni saç oluşumunu desteklemesidir. Ayrıca saç hücrelerinin daha fazla uzamayı teşvik edici proteinler üretmesine yardımcı olarak, dökülmelerle savaşır ve saç tellerinin kalınlaşmasına da destek verir.

HYDROLYZED MİLK PROTEİN %5 (Hidrolize süt proteini): Yıpranmış saçları onararak sağlıklı ve parlak görünüme kavuşmasına yardımcı olur.Saç ürünlerinde elektiriklenmeyi azaltmak amacıyla kullanılır.

BİOTİN %1: Saç dökülmesine karşı etkili bir vitamindir. Ayrıca dökülen saçların tekrar çıkmasına yardımcı olur. Saç köklerinin güçlenmesini sağlar. Saçın sağlıklı uzamasını destekler. Saçları soluk ve cansız görünümden kurtarır ve parlak bir görünümüne kavuşturur. Ayrıca saçlarımız dışardan gelen etkilerle ilk temas organlardan biridir bu sebeple dış faktörlerden korunmaya ihtiyaç duyar. Biotin dışardan gelen etkilere karşı saçı korur.

14 NATURAL EXTRAT: İçeriğindeki 14 farklı bitki özüyle saç tellerini beslemeye, canlandırmaya ve sağlıklı saç görümüne kavuşmasını hedefleyen saç dökülmesine karşı geliştirilmiş etkili bir saç maskesidir.

KİMLER KULLANMALI?

  • Yıpranmış saç probleminde ,saç kırıklarını onarmada ,saçın kolay taranmasına yardımcı içerik bakımından zengin maske .
  • Saçı ısıya karşı korumada etkilidir.
  • Kimyasal işlemler sonucu zarar görmüş saçlara bakım yapmakta etkilidir.
  • Saçta, elektiriklenme, kabarma problemi yaşayan başlıca kişilerin kullanımına uygundur.

NASIL KULLANILMALI?

  • Saçlarınızı yıkadıktan sonra, nemi alınmış saça yeteri miktarda uygulayınız.
  • Maskeyi saçlarınıza iyice yedirmeli ve sonrasında nazikçe tarayarak maskenin saç tellerinize iyice nüfus etmesini sağlayınız.
  • Durulama gerektirmez.
  • Nemli saça uygulanması gerekmektedir.

 

İçindekiler / Ingredients: Aqua, Cetearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Glycerin, Propylene Glycol, Hydrolyzed Pea Protein, Hydrolyzed Milk Protein, Hydrolyzed Jojoba Esters,Caffeine, Panthenol, Beta-Glucan, Niacinamide, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Centella Asiatica Extract, Chamimila Recutita Flower Extract, Hamamelis Virginiana Leaf Extract, Tilia Cordata Flower Extract, Quillaha Saponaria Wood Extract, Pisum Sativum Sprout Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Serenoa Serrulata Fruit Extract, Equisetum Arvense Extract, Ginkgo Biloba Leaf Extract, Panax Ginseng Root Extract, Lepidium Meyenii Root Extract, Biotin, Sodium Hyaluronate, Xylitylglucoside, Anhydroxylitol, Xylitol, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Cetrimonium Chloride, Tocopherol, Hydrolyzed Keratin.

Oranlar:  Hydrolyzed Pea Protein %5 ; Hydrolyzed Milk Protein %5 ; Caffeine (Kafein) %5 ; Panthenol %5 ; Beta-Glucan %5 ; Niacinamide (Niasinamid) %5 ; Biotin %1 ; Sodium Hyaluronate (HyaluronicAcid) %1 ; 14 Natural Extract: Hydrolyzed Jojoba Esters, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Centella Asiatica Extract, Chamimila Recutita Flower Extract, Hamamelis Virginiana Leaf Extract, Tilia Cordata Flower Extract, Quillaha Saponaria Wood Extract, Pisum Sativum Sprout Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Serenoa Serrulata Fruit Extract, Equisetum Arvense Extract, Ginkgo Biloba Leaf Extract, Panax Ginseng Root Extract, Lepidium Meyenii Root Extract.

9 Yorum Hoito Superfood Saç Maskesi

  1. lale gazi

    Saçlarımı her yıkamadan sonra hoito durulanmayan saç maskesini kullanıyorum saçlarımın daha sağlıklı ve parlak göründüğünü fark ediyorum. Kargo sağlam geldiği için teşekkür ederim.

  2. yağmur kara

    Yoğun bakım etkisiyle saçlarım daha dolgun ve sağlıklı hale geldi. Kesinlikle devam edeceğim. Hızlı kargolama için teşekkürler:)))

  3. kübra yıldırım

    Kuru ve cansız saçlarım için aradığım ürünü hoitoda buldum. Saçlarımı besliyor, kolay taranmasını sağlıyor ve yumuşacık yapıyor. Testerlar için teşekkür ederim.

  4. aysel koç

    saçlarımda anında yumuşaklık ve parlaklık sağlıyor. Son derece etkili bir ürün. severek kullanıyorum. hediye için çok teşekkür.

  5. jale öden

    Kuru ve cansız saçlarımı beslemesi için hoito saç maskesini kullanıyorum ve sonuçlarından çok memnunum. ilgili bir firma. kargo sağlam geldi. hediye için teşekkür ederim.

  6. gülçin altınel

    Hoito durulanmayan saç maskesi saçlarımı yumuşacık yaparken elektriklenmesini engelliyor aynı zamanda kolayca taranmasını sağlıyor. Harika bir ürün. Hızlı kargo ve deneme ürünleri için teşekkür ederim.

  7. serap şirin

    Hoito durulanmayan saç maskesi saçlarımı güçlendirirken aynı zamanda hacim kazandırıyor. Harika bir ürün. hızlı kargolama için teşekkür ederim.

  8. Ayşe taşkın

    Saçlarımın daha hacimli ve dolgun görünmesini sağlayan etkili bir ürün. Kesinlikle herkese tavsiye ederim

  9. betül ayaz

    Hoitonun saç maskesi saçlarımı beslerken ağırlık yapmıyor ve doğal bir parlaklık kazandırıyor. Favorim!!!