Güneş Koruyucu Krem 50ml

(9 müşteri değerlendirmesi)
289.90
kişi şuanda bu ürünü görüntülüyor

Oyunun kurallarını değiştiren yeni bir Güneş Koruyucu ile tanışmaya hazır mısınız?

Hızlı Emilen Yapışkanlık Hissi Bırakmayan Güneş Koruyucu SPF50+/PA++++50ml-One Stop Sun Screen Cream

Image Safe Checkout
Güvenli Ödeme
Kategoriler: , Etiketler: , , , , ,
500 TL ve üzeri % 20 indirim

İÇERİK BİLGİSİ

Ethylhexyl Methoxycinnamate: UVB Güneş ışınlarına karşı koruma sağlayan en etkili koruyucu filtrelerdendir.Hassasiyet ve iritasyon yapmaması avantajına sahiptir.

Centella Asiatica Leaf Extract: Centella bitkisi başta yara onarımı üzrindeki etkisiyle ,cilt bariyerini güçledirme ve oluşan tahriş ve kızarıklığı gidermede tercih edilecek oldukça başarılı bir etken.

Glycyrrhiza Glabra Root Extract: Güçlü bir antioksidan olmakla birlikte yatıştırıcı özelliğe sahiptir.Hassas,kızarık ciltlerin başvuracağı önemli bir içerik olup leke oluşumunu önlemede ve oluşan lekeyi gidererek cilt tonu eşitsizliğini gideren güçlü bir etken.

Hexapeptide: Cildin kolojen üretimini destekleyen ,ince kırşıklık ve yaşlanma karşıtı bakım sağlayan bir içerik.

 

Dipnot: İçeriğinde bulunan tokoferol (E vitamini)sayesinde güçlü bir antioksidan olması sebebiyle gün içerisinde serbest radikal oluşumuna neden olan hava kirliliği, güneş ışığını gibi etmenlere karşı koruma görevi sağlamasıyla birlikte cildi onarmaya yardımcı olur.

KİMLER KULLANMALI?

  • Tüm cilt tiplerinin kullanımına uygun olup, makyaj bazı olarak tercih edilebilir. İçeriği ile cildin gün boyu nemli ve dolgun görünmesine yardımcı bir koruyucu.
  • Beyazlık bırakmaz ve kolay emilir 
  • Güneşten koruma sağlarken aynı zamanda cilt bariyerini desteler ,yaşlanma karşıtı bakım sunar
  • Güneş koruması için kullanılan filtreleri kanserojenik değildir ve ciltte iritasyon yapmaz.

NASIL KULLANILMALI?

  • Başta sabah olmak üzere yüz, boyun ve dekolte bölgesine iki parmak kuralı ile uygulanmalı. İhtiyaç durumunda gün içinde yenilenmesi gerekebilir.

İçindekiler / Ingredients: Aqua, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, C12-15 Alkyl Benzoate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Glycerin, Cyclopentasiloxane, Peg-100 Stearate, Ceteareth-20, Stearic Acid, Titanium Dioxide, Propylene Glycol, Panthenol, Octocrylene, Olea Europaea Fruit Oil, Centella Asiatica Leaf Extract, Glycyrrhiza Glabra Root Extract, Cinchona Succirubra Bark Extract, Butyrospermum Parkii Butter, Phenoxyethanol, Sodium Hyaluronate, Dimethicone, Tocopheryl Acetate, Ethylhexylglycerin, Hexapeptide-48 HCL, Disodium EDTA. ; 5 Herbal Extract + Panthenol + Hexapeptide.

Hacim

50 ml

9 Yorum Güneş Koruyucu Krem 50ml

  1. Dilay Erda

    Sivilce problemim oldugu icin tercih ettim . Yağ bazlı kremler kullanamıyorum , su bazlı ve bitkisel içerikli olması hoşuma gitti

  2. Aydan SÜZEN

    Fiyat performans ürünü , başarılı .

  3. G. ÇUKURCU

    Nemlendirmesi güzel , güneş korumasını henüz test edemedim . Yapışkan bir his bırakmıyor

  4. Şebnem

    Uzun süre dermapen tedavisi gördüm , doktorum tavsiye etti . Şu ana kadar herhangi bir sorun yaşamadım . Güzel bir krem ,nemlendirmesi iyi ,hafif dokulu .Tavsiye ederim

  5. Havin KERMEN

    Peptit varmış içinde sonradan fark ettim , kaz ayaklarımda açılma oldu ,cilt tonunu eşitliyor. Güzel krem

  6. Nehir ÖZAY

    Makyaj bazı olarak güzel , eşit dağılım + güneş koruyucu özelliği harika

  7. Emine Ç.

    Dün bütün gün güneş altında kaldım , herkes kızardı yandı ve benim cildim ne yandı ne kurudu . Teşekkürler HOITO, bu fiyata bu kalite az rastlanır

  8. Nesrin ADANIR

    Uzun zamandır makyaj altına uygun yapıda bir güneş koruyucu arıyordum . Harika bir krem , makyajım eşit dağılıyor .Yağlanma ve parlama yapmıyor . Su bazlı olmasına 10 puan

  9. Masal ÇELİKEL

    Leke tedavisi görüyorum, Spf+50 faktör ürün . Çok güzel koruyor cildimi