AHA BHA Tonik 200ml

(11 müşteri değerlendirmesi)
219.90
kişi şuanda bu ürünü görüntülüyor

Cildi gözle görülür yaşlanma, stres ve kirlilik belirtilerinden koruyan ve hızlı emilen Hoito toner

Normal,kuru,karma ve yağlı ciltler için uygundur
İnce çizgiler ve kırışıklıklar,donukluk, sıkılık & esneklik kaybına karşı önerilir.
Bu taze losyon, cildi günlük rutininizin geri kalanı için hazırlar ve cildin çeşitli streslere ve kirliliğe direnmesine yardımcı olan mikrokapsüllü Zinc ile güçlendirilmiş yenilikçi bir lipozom cilt bakım teknolojisine sahiptir .

Image Safe Checkout
Güvenli Ödeme
Kategoriler: Etiketler: , , , ,
500 TL ve üzeri % 20 indirim

İÇERİK BİLGİSİ

AHA : %10 AHA içeriğiyle akne gibi cilt sorunlarının yarattığı iltihabı azaltma, yüzey kırışıklıklarını giderme, ölü cilt hücrelerinden arındırma, cilt tonu ve dokusunu iyileştirerek genel cilt sağlığını korumaya yardım eder.

BHA: %2 BHA içeriğiyle temelde sebum dengesini sağlayarak akne oluşumunu önleme ve oluşan akneyi baskılamada etkin bir içerik. Siyah nokta oluşumunu önlemede ve görünümünü azaltmada etkili bir içerik.

NİACİNAMİDE : Cildin sebum dengesi sağlayarak akne oluşumunu baskılayarak oluşan akneyi kurutma ve akne sonra oluşan lekeleri gidermede başarılı bir star içerik.Düzenli kullanımda gözenek görünümünü azaltmada oldukça başarılı bir etken.

ZİNC PCA : Kızarıklığı ve tahrişi azaltmanın yanı sıra ciltte yağ salım kontrolüne yardımcı olan bir etken. Yağlı, akneye meyilli ciltlerde sebum üretimini kontrol altına alır ve sivilceye neden olan bakterilerin çoğalmasını engellemeye yardımcı olur.

PANTHENOL: Pantenol içeriğiyle Cilt bariyeri onarımında etkili ,hassasiyete karşı koruma sağlayan güçlü bir vitamin olup tahriş ve kızarıklık durumunda etkili bir içerik.(Formüldeki diğer etkenlerin tahriş edici özelliğini azaltmayı sağlayan etken)

KİMLER KULLANMALI?

  • Tüm cilt tiplerinin kullanımına uygun olup hassas cilt tipine sahip kişilerin daha dikkatli kullanması gerekmektedir.
  • Ürün sebum dengesini sağlayarak ;siyah nokta oluşumunu ve görünümünü desteklemekte olup peeling etkili bir toniktir.
  • Cilt kullanım sonucu daha aydınlık bir görünüme sahip olacaktır.
  • Düzenli kullanımda cilt tonu eşitsizliği gidermede başarılı bir tonik.

NASIL KULLANILMALI?

  • Temizlenmiş cildinize akşam rutininde yeterli miktarlarda pamuk yardımı ile yüzünüze ve boynunuza uygulayınız.
  • Uygulama sonrası cilt nemlendirici ile desteklenmeli.
  • Retinol, C vitamini gibi içeriklerle aynı rutinde kullanımı uygun değil.
  • Kullanım sonrası durulama gerektirmez.

İçindekiler / Ingredients: Aqua, glycolic acid, lactic acid, citric acid, salix alba bark water, ısopropyl alcohol, salicylic acid, glycerin, propylene glycol, niacinamide, zinc pca, pyrus malus fruit extract, glycyrrhiza glabra root extract, oryza sativa bran water, panthenol, allantoin, phenoxyethanol, polysorbate 20, tetrasodium edta, ethylhexylglycerin, sodium hydroxide, melaleuca alternifolia leaf extract.

Oranlar: AHA %10, BHA %2, Glycyrrhiza Glabra Root Extract (Licorice Root) %2, Niacinamide %2, Zinc PCA %1, D-Panthenol %1, Allantoin (Herbal) %1, (Herbal Ingredients %12)

Hacim

200 ml

11 Yorum AHA BHA Tonik 200ml

  1. Hazal Demir

    Paketleme çok düzenli ve güzeldi. Hergün kullanıyorum ve aşırı memnunum. ilk kullanımdan itibaren etkisini gördüm. Çok daha temiz ve fresh bir cilt görünümü sağlıyor.

  2. Gülbahar Güneş

    hızlı geldi. merak ettiğim bir markaydı denemek için sabırsızlanıyorum. kutu tasarımları ve renkler çok güzel seçilmiş. teşekkürler.

  3. Ecem Yüksel

    Başarılı bir ürün. Her akşam cildimi temizledikten sonra kullanıyorum ve ışıl ışıl yapıyor. 1 haftada bile yüzüm parlamaya başladı.

  4. Aslıhan Kara

    bir şişe kullandım ve tekrar sipariş verdim çok güzel bir ürün. sivilceler için aldım onlara iyi geldi cilt tonunu falan eşitledi yağlı cildim var memnun kaldım. fiyat performansı başarılı bir ürün.

  5. Seda Aktaş

    paketleme ve teslimat iyiydi. Ürün kullanışlı ilk denemede bile günlük makyaj yapmama rağmen temiz zannettiğim cildime uyguladım resmen kirlilik çıkardığını gördüm ve gözeneklerime de iyi geldi. Teşekkürler.

  6. Gülhan Kara

    Cildim sabahları aşırı yağlı oluyordu şimdi bu toniği sürüp yatıyorum sabah cildim yumuşak oluyor yağ dengesini düzenliyor.

  7. Asya Yılmaz

    Hızlı teslimat ve paketleme oldukça başarılıydı. Bu ürünü ilk defa kullanıyorum ilk denemem de yüzde bi aydınlık yapıyor sevdim.

  8. Ece Diyar

    Sivilcelerimi kuruttu , siyah noktalarımı resmen sildi!

  9. Esma Cora

    Temizlemesi iyi , makyajımı temizledikten sonra şöyle bir tonikle üzerinden geçiyorum . Parladım resmen

  10. Nalan Uca

    Ünlü bir markanın toniğini kullanıyordum ve hiç memnun kalmadım . Bir arkadaşımın tavsiyesi ile HOITO ile tanıştım. Şu ana kadar kullandıklarımın en iyis

  11. Selma Yaman

    ciltte makyaj kalıntısı , kir ne varsa çıkartıyor . Cildinizi yıkadıktan sonra pamukta gördüklerinize inanamayacaksınız